Om oss

Eskoleia trafikkskole er en trafikkskole for alle som ønsker å ta førerkort. For tiden tilbyr vi opplæring i trafikalt grunnkurs og klasse B. Undervisningstilbudet vil med tiden bli utvidet.

 

Vi har dyktige lærere som legger til rette for en effektiv og god opplæring, enten du har kjørt mye hjemme eller aldri har sittet bak rattet i en bil før.

 

Har du spesielle behov, skal vi sammen klare å legge opp et opplæringsløp som passer deg og dine evner. Vi har solid pedagogisk utdannelse utover trafikklærerutdanning, og i samarbeid med elev/foresatt når vi de målene vi setter oss.

 

Hvorfor velge oss?

Vi satser på kvalitet og sikkerhet i undervisningen. Hos oss kan du være trygg på at du blir en dyktig trafikant. Vi skal samtidig love deg at vi ikke kjører flere timer en nødvendig med deg før du kan ta obligatorisk opplæring og førerprøve. 

 

Vi tilbyr teoriundervisning. Noen sliter med å motivere seg for å lese teori, noen sliter med å forstå teori. Blir du med på vår teoriundervisning kan du komme til oss en kveld annenhver uke å jobbe med teori. Her vil trafikklærer være tilgjengelig for spørsmål, det du selv ønsker svar på blir besvart, og relevante spørsmål blir besvart i plenum. Ofte får vi i gang gode diskusjoner som gir god læringseffekt. Du kan komme så mange ganger du vil så lenge du er elev ved Eskoleia trafikkskole. 

 

Vi tilbyr ledsagere å bli med på kjøretimer for å se hvordan opplæringen kan legges opp hjemme.

 

Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Kongsvinger, og møter deg der du ønsker innenfor rimelighetens grenser. Opplæringen foregår i hovedsak Kongsvingerregionen, her er det gode øvingsområder for det meste av trafikkopplæringen, og du vil også glede deg over at du får erfare hvordan det er å kjøre på litt større plasser ved den avsluttende opplæringen.