OM OSS

 

Historikk

Vår historie begynte allerede i 1912, og vi har nå mer enn 100 års erfaring med produksjon av produkter i tynnplatestål. Eskoleia AS ble etablert i 1992 og er en nonprofit organisasjon. Eskoleia Stål er en etterfølger av bedriftene NGM AS og Kepro AS som produserte garderobeskap som fortsatt står i mange bedrifter i dag. Vi er nå Norges eneste produsent av garderobeskap i stål til private hjem, privat næringsliv og offentlige miljøer, og er en virksomhet i samfunnets tjeneste. I tillegg til stålproduksjon har vi også egen barnehage, personalutviklingsavdeling, jobbformidling og jobbfrukt som hjelper mennesker med begrensninger i valg av yrke over i arbeid og har fokus på yrkesrelatert veiledning og utvikling av mennesker. Hos oss kan Eskoleia sine tiltaksdeltakere trene i reelle bedriftsmiljøer og komme seg raskere ut i jobb igjen.

 

Om oss

Vi er stolte av å ha egen produktutviklingsavdeling og produksjon i eget hus. Vi kan derfor designe og utvikle nye produkter på kort tid. I tillegg har vi kort leveringstid på våre standard produkter og kan tilby lakkering av alle våre produkter i 24 flotte RAL farger. Skulle ingen av disse fargene passe, lakkerer vi selvfølgelig i andre RAL farger også. I tillegg produserer vi også stålprodukter som underleverandør for andre bedrifter, for eksempel hyllevogner som blir brukt til transport av tekstiler på sykehus, beslag til vinduer og spesialskap til kabel- og energibedrifter.

 

Våre kjerneverdier:


Fokus på fleksibilitet og kvalitet

Vårt mål er å være en av Nordens beste og mest fleksible produsenter av oppbevaringsprodukter i stål. Alle våre ressurser er samlet i egne lokaler på Kongsvinger i Hedmark, og med egen produktutvikler og produksjon er det kort vei fra idè til virkelighet. Vi har kort leveringstid på standard garderobeskap, og du kan velge blant 24 flotte RAL farger på dørene.

Inspirasjon og spesialløsninger

Vi er veldig stolte av vår bedrift, og vil gjerne være med på å forme fremtidens produkter innen oppbevaringsløsninger i stål og oppfylle de behov som markedet etterspør. Vi arbeider med fokus på nyskaping og kreative løsninger, både internt i bedriften, i samarbeid med våre kunder og ikke minst unge studenter innen design og produktutvikling. Ta kontakt hvis det er en ide til nyutvikling eller produktforbedring du gjerne vil ha løst. Våre egne produktutviklere og vårt erfarne salgsteam sitter på lange erfaring og mye kompetanse.

 

Vi tar ansvar hver dag

I Eskoleia har vi fokus på områder som miljø, sosiale, kulturelle og økonomiske spørsmål. Alle våre stålprodukter blir produsert i Norge og kan resirkuleres - og vi har derfor god kontroll på alle prosesser. Vi tenker at våre produkter er billigst over tid: Kortreiste, lett å komplementere og holdbare.